Sackboy Korsanlar için Video Yayınlandı

Sackboylar korsan olduklarında da oldukça şirin gözüküyorlar.
16.12.2009 15:06 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz günlerde Little Big Planet için duyurulan Prates of the Carribean içeriği için bir video yayınlandı.
 
Her geçen gün yayınlanan içerik paketleri ile büyümeye devam eden Little Big Planet dünyasına Prates of the Carribean içeriğinin geleceğini duyurmuştuk.
 
 Jack Sparrow, Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann ve Davy Jones gibi karakterlere benzetebileceğiniz Sackboy'lar ile sulu bir maceraya atılacağınız Prates of the Carribean'ın 22 Aralıkta indirilmeye sunulacağı da açıklandı.
 
“The Pirates of the Caribbean Premium Level Kit” adlı içerik sayesinde bu temaya uygun bir çok bölüm kullanıcılar tarafından tasarlanabilecek.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 46 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler