Sadece İki Kere Zıplayabildiğiniz Ücretsiz Bağımsız Oyun "Legbreaker" Yayınlandı

11.02.2020 00:09 Özgür Eroğlu

 
 
Azaan Lambkin tarafından geliştirilen ve şu anda ücretsiz bir şekilde oynayabildiğiniz Legbreaker yayınlandı. Tarayıcı oyunu gibi dursa da denenmesi gereken garip bir oyun. Garip bir oyun çünkü, platform oyunu olan bu oyunda zıplayarak bulmacaları çözüyorsunuz ancak, sadece iki kere zıplayabiliyorsunuz. Her zıpladığınızda bir bacağınız kırılıyor.
 
Bacaklarınıza enjekte edilmiş serum sayesinde insan üstü şekilde zıplayabiliyorsunuz ancak bu serumun size yansıttığı bir dezavantaj var. O da her zıpladığınızda bacağınız kırılıyor. İki kere zıpladıktan sonra sadece zeminde sürünebiliyorsunuz. Ayrıca oyundaki garip anlatıcı sesinden dolayı rahatsız olabilirsiniz, uyaralım.
 
Legbreaker isimli bu oyunu sadece 20 MB indirerek ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. Ayrıca geliştiriciye destekte bulunmak isterseniz, istediğiniz miktarda da bağışta bulunabilirsiniz. Buraya tıklayarak indirme sayfasına ulaşabilirsiniz. Oynanış videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Legbreaker Platformlar: PC Geliştirici: Azaan Lambkin Dağıtıcısı: Azaan Lambkin Tür: Platform Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler