Sadness'ın Soundtrack'i Paylaşıma Sunuldu

26.05.2010 16:44 Talha Aynacı

 
 
     Nintendo Wii fırtınasının estiği 2006 E3 fuarında tanıtımı ile dikkat çekici oyunlar arasında Sadness'da vardı. O an için gerçek insanların yer aldığı tanıtım videoları siyah - beyaz hali ve sunumuyla bizi bir hayli heyecanlandırmış, daha sonra gelen artwork'leriyle de bizi iyice gaza getirmişti.
 
     Sonra Polonyalı yapımcı Nibris'ten hiçbir haber alamadık. Ne bir çıkış tarihi, ne bir iptal haberi.  Artık hiçbir çıkış beklentimiz olmadığı Sadness'la ilgili bugün farklı bir çıkış olayı yaşandı. Oyunun müziklerini besteleyen Arkadiusz Reikowski, emeklerim boşa gitmesin bari bestelerimi herkes duysun diye düşünmüş olsa gerek, kişisel blogunda çıkış yapamayan Sadness'ın soundtrack'ini paylaşıma sundu.
 
     Aralarında gerçektende bir korku oyununa yaraşır melodileri duyduktan sonra, hüznümüz biraz daha artıyor...
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sadness Platformlar: Wii Geliştirici: Nibris Dağıtıcısı: Nibris Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler