Sahtekarın Twitch Oyunu Böyle Meydana Çıktı

15.04.2013 16:29 Talha Aynacı

 
   Twitch.tv resmi oyun şampiyonaları, etkinlikler ve  bizim gibi oyuncu olanların sunumu eşliğinde canlı yayın programlarının gerçekleştiği, oyuncuların uğrak mekanlarından birisi.
 
   Geçtiğimiz günlerde Twitch.tv'de dönen bir sahtekarlık kazara ortaya çıktı. Angel "zilianOP" Hamilton olarak tanınan kanal sahibi kendini tekerlikli sandalyeye mahkum göstererek, iyi niyetli oyuncuların 20.000 $'lık bağışını cebe indirmiş. Hamilton'un felçli olmadığı bir yayın esnasında ayağa kalkarak gitmesi ve kız arkadaşının kameranın yönünü değiştirmeye çalışmasıyla ortaya çıktı.
 
   Twitch.tv sözcüleri hem Hamilton hem de kız arkadaşının hesaplarının banlandığını ve partnerlik anlaşmasının sona erdirildiğini açıkladı. Ayrıca Twitch.tv, bu kanada abone olan ve ödeme yapanlara geri ödeme yapacaklarını da sözlerine ekledi. Bu tarz düzenbazlıklara karşı sıfır tolerans gösterdiklerine değinen basın sözcüsü bu kalpazanlığın sadece gerçekten de engelli olan üyelerin kanalları Aieron ve AbleGamers'a değil tüm bir oyunculuğa darbe olduğunu dile getirdi.
 
   Zilian'ın yaptığı sahtekarlıkları ve bağışlanan paranın nereye harcandığına dair bilgileri görmek için http://www.diablowned.com/ isimli siteyi ziyaret edebilir ve aşağıdan düzenbaz dostumuzun nasıl yakalandığına şahit olabilirsiniz. Eh Allah'ın sopası yok!
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 3 Dk önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler