Saints Row 3D Xbox Live'a da Gelecek

30.06.2010 11:23 Alkan Adakaner


 
      3DS için duyurulan oyunlara bakacak olursak hardcore oyuncuların bayram edeceğini söyleyebiliriz. Sadece Resident Evil veya Metal Gear Solid'i değil, aynı zamanda Saints Row gibi yine hardcore oyunculara hitap eden bir oyunu da 3DS'te görme imkanına sahip olacağız.
 
     THQ tarafından yapılan açıklamaya göre Saints Row 3D, 3DS'e özgü bir oyun olmayacak ve aynı zamanda Xbox Live için de yine 3D destekli olarak piyasaya çıkacak.
 
     Bunun yanı sıra Saints Row 3D ile Saints Row 3 bir şekilde bağlantılı da olacakmış ve 3D'yi bitirenler 3. oyunda bazı şeyleri açabilecekmiş.
 
      Ayrıca Nintendo'nun hardcore oyunlarla ilgili çabalarına THQ yetkilisi Danny Bilson'dan da övgü geldi. Nintendo'nun dengeli bir listeye sahip olmak istediği ve artık çocuk platformu olarak anılmak istemediğini söyleyen Bilson, firmanın çok net olarak Sanits Row'u 3DS'te görmeyi istediğini belirtti.
 
     Her ne kadar Saints Row 3D'nin Xbox Live'a çıkacak olması 3DS'i bekleyenleri biraz tedirgin etse de (yoksa diğer oyunlar da mı Live veya PSN'den satılabilir diye) eminim bir çoğu konsola özel kalacaktır.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler