Saints Row: 3rd'te Araçların Önüne Atlıyoruz

Araçlara doğru ilginç bir sıçrama özelliğimiz var.
08.10.2011 14:56 Ersin Kılıç


     Sabah saatlerinde yayınlanan sistem gereksinimleri ile kafamızdaki soru işaretlerini gideren Saints Row: The Third için yeni bir video daha ortaya çıktı. Oyunun IGN'de yayınlanan bu videosunda ilginç bir göreve yer verilmiş.
 
     Bu videoda karakterimizin ilginç bir görev yaptığına şahit oluyoruz. Çünkü yapmamız gereken görev kendimizi olabildiğince araçların önüne atmak. Her kaza olduğunda daha da çok para kazanıyoruz ve muhtemelen bu yan görevden cebimiz dolu ayrılıyoruz.
 
     Her ne kadar eğlenceli, ilginç gözükse de videoda bazı grafiksel hatalar ve yapay zeka problemleri de göze batıyor. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3333]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler