Saints Row 3'te Kurşunlar ile Sektiriyoruz (Video)

"Yüksel de biraz hava al koçum."
07.10.2011 12:57 Ersin Kılıç


     Açık dünya oynanışı dışında sahip olduğu dinamiklerle de eğlenceli bir oynanış sunan Saints Row: The Third için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Diğer videolar ile kıyaslar isek oldukça kısa olan bu yeni oynanış videosunda oyunun eğlenceli bir özelliğine daha yer verilmiş. Bu videoda mermiler ile rakiplerimizi havada sektirebildiğimizi görüyoruz. Tabi bunda kullandığımız mermiler ve rakibin kafasındaki metalin de yardımcı olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Öldürüş sonrası ise ilginç bir sevinç bizleri bekliyor. 18 Kasım'da çıkacak oyunun bu ilginç videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 7 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 19 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler