Saints Row 3'ten 8 Dakikalık Çılgın Bir Video

İşte çetemizde bulunan arkadaşlarımız
24.07.2011 18:10 Alkan Adakaner


    Saints Row: The Third'ün şu ana kadar yayınlanan videoları çılgınlıkta sınır tanınmadığı konusunda bizi ikna etti. Dildo silahlar, şehri birbirine katacağımız hava araçları, insanları tek vuruşta paramparça edebileceğimiz dev yumruklar şaşırtıcıydı.
 
    Oyunun Comic-Con'da yayınlanan videosu bir kez daha aksiyon dozu hayli yüksek bir oyunla karşılaşacağımızı bize gösteriyor. Bir uçakta başlayan oyunumuzda şiddet içerikli sahneler oldukça yüksek. 
 
    Özellikle uçaktan atladıktan sonra havada yaptığımız çatışmalar bir yana başka bir uçağa ön camdan girip ortalığı dağıtmak gibi gerçek üstü şeyleri bol bol yapacağız gibi görünüyor. GTA'dan farklı olarak gerçekçilik konusuna çok fazla önem vermeyen Saints Row: The Third eğlence odaklı bir oyun olacak.
 
    The Third'ün grafiksel olarak GTA 4 kadar bile iyi olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz, ama grafik önemli değil diyenler oldukça eğlenebilir gibi görünüyor. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2844]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 11 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 23 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler