Saints Row 3'ün Ön-Alımına Harika Hediyeler

Kaos yaratmak için Professor Genki'den daha iyi bir yardımcı yok
12.07.2011 09:35 Alkan Adakaner


     Saints Row: The Third kaliteli bir oyun olur mu bilinmez, ama çok çılgın olacağı konusunda şüphemiz yok. Üstelik ön-alım yapanlar bu oyunu çok daha çılgın bir şekilde oynama fırsatını yakalayacaklar.
 
     Eğer oyunun ön-alımını yaparsanız insanları (hatta kendinizi) fırlatabileceğiniz "Super Ballistic Man-a-pult" adlı bir araca sahip olabileceksiniz. Bu aracın işlevinin nasıl olduğunu aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.
 
     Ayrıca “Octopuss”adlı bir silah ile düşmanlarınıza bebek ahtapot fırlatabileceksiniz. Böylece düşmanlarınız veya çevredeki kişiler sizin için savaşacaklar. Çete oluşturmak için güzel bir yöntem gibi görünüyor.
 
    Ön-alım sayesinde son olarak ise Professor Genki'nin bir giysisine sahip olacaksınız. Bu giysi özellikle yüksek yerlerden atlamak isteyenler için oldukça yararlı olacak(mış)

    Saints Row: The Third Kasım ayının ortalarında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak. Çılgınlık arayanlar bu oyunu sevecek gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler