Saint's Row 4 Avustralya'da Reddedildi

Avustralya Hükümeti'nin, yetişkinlerini koruduğunu görmek mutluluk verici bir durum.
25.06.2013 12:24 Gökhan Yılmaz

 
     Yazın sonunda çıkmaya hazırlanan Saint's Row 4 ekibine kötü ama beklenilen bir haber geldi ve Avustralya'da oyunun satılamayacağı söylendi. Bunun nedeninde ise Avustralya Sınıflandırma Kurumu'nun oyunu sınıflandırmayı reddetmesi yatıyor.
 
     Avustralya Sınıflandırma Kurumu yöneticisi Donald McDonald, Volition'ın bu oyunu hakkında şu yorumları yaptı:

     "Kurul kararına göre Saints Row IV'de etkileşimli ve görsel cinsel şiddet bulunmaktadır ki bu kabul edilemez. Diğer yandan yasa dışı uyuşturucu kullanımı ve buna bağlı ödüller bulunmaktadır. Betimlemelerle veya açık olarak seks, uyuşturucu suistimali veya bağımlılığı, suç, zulüm, şiddet ve iğrenç olayların gerçekleşiyor olması makul yetişkinler için bile ahlak, terbiye ve görgü standartlarına uymamaktadır. Bu nedenle sınıflandırılamaz."
 
     Saint's Row IV diğer bölgelerde olduğu gibi Avustralya'da da 23 Ağustos tarihinde satışa sunulacaktı fakat artık böyle bir şey gerçekleşemeyecek. Hatırlayanlarınız olacaktır daha önce Avustralya'da pek çok oyun engellenmişti. Satışa çıkan oyunlar ise Türkiye'den daha pahalı bir şekilde satılmakta.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler