Saints Row 4 Duyuruldu + İlk Video Yayınlandı

Süper güçlerle donanmaya hazır olun
15.03.2013 16:09 Alkan Adakaner


     Açık dünya öğelerine sahip kendi türündeki oyunlar arasında özel bir yere sahip olan Saints Row serisinin yeni oyunu Saints Row 4 duyuruldu. Üstelik oyunun çıkış tarihi de 23 Ağustos olarak açıklandı.
 
     Normalde indirilebilir içerik olarak düşünülen bu oyunun daha sonra ise yepyeni bir oyun olmasına karar verilmiş. Oyunun ilk videosuna baktığımızda ise Saints Row: The Third'ü anımsattığını görüyoruz. Oyun görsel yönden ise The Third'e göre geliştirilmiş diyebiliriz.
 
    PC'nin yanı sıra bu nesil konsollar için duyurulan Saints Row 4'ün ilk videosu sizi çılgınca şeyler yapmaya çağırıyor. İlk videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora İçin İlk Hikaye Genişlemesi Geliyor 1 Saat önce Anno 117: Pax Romana Duyuruldu: İşte Fragman 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan 13 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ‘Dark and Darker Mobile’ın Ağustos’ta Gerçekleşecek Betası'nda Türkiye de Var! 2 Saat önce Prince of Persia: The Sands of Time Remake 2026 Yılında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler