Saint's Row 4 Ön Siparişlerine DLC Hediyesi

23.04.2013 09:50 Tunahan Başol

 
      Oyunculara sunduğu özgürlük ve çılgın içeriğiyle kendisini sevdiren Saints Row serisinin yaz aylarında çıkış yapacak olan oyunu Saints Row 4'ün ön sipariş hediyesi netleşti.
 
      Geliştiricisi Volution ve dağıtıcısı Deep Silver tarafından yapılan duyuruya göre, ön sipariş periyodu boyunca oyunu satın alan herkes 'Commander in Chief Edition' adlı sürüme sahip olacak. Bu sürüm içinde yer alan DLC, Saints patronunun Amerika Başkanı olmasını konu alıyor ve ayrıca görselde görebileceğiniz içerikleri oyuna ekliyor.

     Bu içeriklerden en ilginci Screaming Eagle adlı kartal görünümlü jet, bir diğeri ise Merica adlı her türlü silahın birleşiminden oluşan bir ölüm makinesi. Son içerik ise karakterinizin rolüne bürünmesini sağlayan Uncle Sam adlı kostüm.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler