Saints Row: Drive'ın PSN ve Live Sürümleri İptal!

Çete savaşları serinin ana konusunu oluşturuyor
03.05.2011 19:33 Alkan Adakaner


      Şu sıralar Saints Row: The Third'ü hazırlayan THQ ve Volition'ın bir de Saints Row: Drive adlı 3DS, Playstation Network ve Xbox Live Arcade'de satışa çıkacak bir projesi var.
 
      3D destekli bu projede kısmi iptal söz konusu diyebiliriz. THQ'dan Scott Rogers'ın Linkedin profilinde Saints Row: Drive'ın PSN ve Xbox Live sürümlerinin iptal olduğu görülüyor. Diğer yandan 3DS sürümü hakkında bir bilgi yok, fakat muhtemelen oyunun 3DS sürümü iptal edilmedi.
 
       GDC 2010'da 6'dan fazla indirilebilir oyun piyasaya süreceğini açıklayan THQ'nun oyunlarından birisi bu bilgi sayesinde büyük ihtimalle iptal oldu. Yine de 3DS sahipleri bu oyunu merakla bekleyebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 2 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 3 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler