Saints Row: Gat Out of Hell Bir Hafta Erkenden Piyasadaki Yerini Alacak

15.10.2014 20:31 Tayfun Kumaş

 
    Volition'un geliştirdiği Saints Row IV'ün Standalone ek paketi olan "Gat Out of Hell" geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Saints Row IV'ten ayrı olarakta oynanabilecek olan Saints Row: Gat Out of Hell, bildiğiniz gibi 30 Ocak 2015'te piyasadaki yerini alacaktı.
 
    Firmanın gün içerisinde aldığı bir karar ile Saints Row: Gat Out of Hell, bir hafta erkenden piyasadaki yerini alacak. Yani normalde 30 Ocak 2015'te Avrupa'da çıkış yapacak olan oyun, 23 Ocak 2015'te piyasadaki yerini alacak.

    Bunun yanı sıra yeni nesil için tekrardan hazırlanan Saints Row IV'ün Re-Elected adlı sürümünün PS4 versiyonunda Gat out of Hell'de yer alacak. Yani bundle paket olacak. Bu durumun aynı şekilde Xbox One'da da olması bekleniyor.
 
    Oyunu ön sipariş ile satın alanlar ise "Plague of Frogs Pack" ile "Devil's Workshop Pack" adlı iki DLC'ye ücretsiz olarak sahip olacaklar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: Gat Out of Hell Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler