Saints Row: Gat Out of Hell Duyuruldu + İlk Video Yayınlandı

29.08.2014 21:42 Tayfun Kumaş

 
    Absürt bir oyun olan Saints Row serisinin yeni oyununun PAX Prime'da duyurulacağını sizlere aktarmıştık. Ayrıca gün içerisinde, oyununun resmi Twitter adresinde 666 diyerek yeni Saints Row oyunundan ipucu verilmişti. Sonunda Volition'un geliştirdiği ve Deep Silver'ın yayıncılığını üstlendiği yeni Saints Row oyunu nihayet duyuruldu.

    Saints Row IV'ün ek paketi olacak olan Saints Row: Gat Out of Hell, PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak. 20$'dan satışa sunulacak olan oyun, 30 Ocak 2015'te çıkış yapacak. Oyundaki kahramanlarımız Johnny Gat ve Kinzie ile ahiretin şeytanı ve ouija ile ruhları çağırılan önemli şahsiyetlerle ve savaş şeytanları ile yüz yüze gelecekler. Oyun 2 kişilik online co-op modunu da içinde barındırıyor olacak.
 
    Valitio'nun dediğine göre bu oyun, Saints Row IV'ün yarısı kadar bir büyüklüğe sahip olacak. Amerikan başkanını kaçıran zebanilerle mücadele edeceğimiz oyundaki silah isimleri, hikayeleri İncil'e dayalı olacak ve yedi ölümcül günahtan da manzaralar göreceğiz.

    Saints Row: Gat Out of Hell'ın yayınlanan ilk Fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: Gat Out of Hell Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler