Saints Row: Money Shot Duyuruldu

Bu kurşun yolculuğu olayı aklımıza Korn'un Freak On A Leash adlı şarkısını getiriyor
02.11.2011 10:11 Alkan Adakaner

 
      THQ bir süre önce Saints Row: Drive by adlı PSN, XBLA ve 3DS için çıkacak oyunu iptal ettiğini duyurmuştu. Buna rağmen firmanın konsollar için dijital olarak satılacak bir Saints Row projesi daha bulunuyormuş.
 
     Saints Row: Money Shot Playstation Network'e özel olarak piyasaya çıkacak bir oyun. Cypher adlı oldukça tehlikeli bir suikastçiyi yönettiğimiz oyunda, yakalanması zor hedefleri çok özel tekniklerle yok edeceğiz. Money Shot'da bir kurşunu havadayken yönetebilir ve hedeflerin arasından geçerek asıl hedefinize ulaşabilirsiniz. Tabi bu sırada kurşunumuzla yolun üzerinde bulunan diğer objeleri de vurma imkanımız olacak.
 
     Şu sıralar Saints Row: Third üzerinde yoğun olarak çalışan THQ'nun oyunu Sony ile işbirliği yaparak ücretsiz sunacağı söyleniyor. Açıkçası oyunun pek de ilgi çekici olduğunu söyleyemesek de eğer Saints Row: The Third ile bağlantılı olursa denemeye değer gibi görünüyor. Aşağıda oyunun ilk görüntülerini bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: Money Shot Platformlar: PS3 Geliştirici: THQ Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 7 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler