Saints Row: The Third, 3.8 Milyon Adet Dağıtıldı

25.01.2012 15:50 Samet Konuksal


     Sadece geçtiğimiz senenin değil, oyun dünyasının en çılgın ve en özgür yapımlarından birisi olan Saints Row: The Third, bu altyapısının karşılığını alıyor. THQ, Saints Row'un son satışlarını açıkladı.
 
     Bugün bir duyuruda konuşan THQ CEO'su, Saints Row: The Third adına bugüne kadar 3.8 milyon adet dağıtım yapıldığını açıkladı. Buna ek olarak Saints Row: The Third, THQ'nun tarihinde konsollara çıkan, en çok dijital satış yakalayan oyun oldu.
 
     Sahibinin toplamda 5 ile 6 milyon arasında bir satış beklediği Saints Row: The Third'ün bu başarısı, THQ'da bir strateji değişikliğine de sebep oldu. Bugün THQ CEO'su, THQ'nun artık çocuk oyuncu kitlesine yönelik bir lisans satın almayacağını, eski lisanslarla ilgili projelerin devam edeceğini açıkladı. THQ'nun yeni stratejisi 2 Şubat'ta detaylandırılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 14 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler