Saints Row: The Third Japonlara Fazla Çılgın Geldi

Umarım Japonların Dildo ile düşman dövme fantezisi yoktur
11.11.2011 10:32 Alkan Adakaner

      Saints Row: The Third'ün eğlenceli bir oyun olacağı konusunda pek şüphemiz yok. Şu ana kadar yayınlanan videolar bizi ikna etmeye yetti. Yine de bazen oyunun fazla çılgınca olduğunu düşünmüyor da değildik. Nitekim Japonlar da öyle düşünüyormuş.
 
     THQ'nun açıklamasına göre Saints Row: The Third Japonya'da sansürlü olarak piyasaya çıkacak. Oyunda Penetrator adlı silahla insanları parçalamamız bu silahın etkisinin düşürülmesine (yani insanların parçalanmaması) neden oldu. Bunun yanı sıra Japonlar "Dildo" ile düşmanlarını dövme şansına da erişemeyeceklermiş.
 
      Bu tür sansür uygulamaları küçük yaştaki gençleri şiddetten uzak tutmak için bazen gerekli olduğu inkar edilemez. Yine de ülkelerin sansür konusunda ipin ucunu kaçırmamalarını da bekliyoruz. Sonuçta yaş sınırlaması diye bir şey var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler