Saints Row: The Third Remastered, 2 Eylül'e Kadar Epic Games Store'da Ücretsiz

26.08.2021 22:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games bu hafta Saints Row: The Third Remastered ile Automachef oyununu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Oyunları 2 Eylül saat 18:00'a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.
 
Saints Row: The Third Remastered 
 
Yeniden Düzenlenmiş Her Şey Dahil Paketi Deneyimle. Seks, uyuşturucu ve silah batağında boğulan günah şehrinin ta kendisi Steelport hiç bu kadar güzel gözükmemişti. Third Street Saint'leri güçlerinin zirvesinde ve kontrol sende. Bu senin şehrin. Senin kuralların geçerli. 
 
Epic Games Store sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/saints-row-the-third-remastered 
 
Automachef
 
Mutfaklar tasarladığın, makineleri programladığın ve dâhiyane fikirlerinin hayata geçtiğini izlediğin bir kaynak yönetim bulmaca oyunu olan Automachef'e hoş geldin! Geleceğin mutfaklarını inşa etme zamanı geldi!
 
Epic Games Store sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/automachef 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler