Saints Row: The Third'e Mükemmel Bir Video!

17.10.2011 22:19 Samet Konuksal


     THQ, merakla beklenen oyunu Saints Row: The Third için yeni bir oyun içi video yayınladı. Oyunun videosunda Battlefield 3 ve Call of Duty: Modern Warfare 3 rüzgarları esiyor!
 
     Videonun başında, Call of Duty: Modern Warfare 3'ün duyuru videosundaki gibi E yerine 3'ün kullanıldığını görüyoruz. Sadece bununla sınırlı değil; serinin videolarında, kapak resimlerinde gördüğümüz elektrik efektleri kullanılmış. Sonunda ise Battlefield 3'den bazı esinlenmeler görüyoruz.
 
     Bunları bir kenara bırakıp videoya geldiğimizde, dediğimiz gibi video tamamen oyun içi görüntülerden oluşuyor. Videoda aksiyon ve eğlence en üst seviyede. Herşeye rağmen videoyu izlerken ister istemez grafikler gözümüze takılmıyor da değil.
 
     Bu muhteşem videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Gerçekten güzel hazırlanmış! 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 13 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler