Saints Row: The Third'te Nasıl Zombi Öldürülür

Yüksek dozda aksiyona hazır mısınız?
05.11.2011 10:28 Alkan Adakaner

  
     18 Kasım'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan açık dünya aksiyon oyunu Saints Row: The Third'ün ne kadar geyik ve eğlenceli bir oyun olduğunu sadece videolarına anlamak mümkün. Oyunun yeni videosu ise garip, ama eğlenceli görünüyor.
 
     Bir dildo ile zombileri öldürmek kimin aklına gelirdi? Saints Row: The Third'ün geliştiricilerinin aklına gelmiş. Üstelik zombileri öldüren kişi siyah tenli birisi. Yoksa bir şeye gönderme mi yapıyorlar? Sanırım videoda bunu kendi kendilerine sormaları da bize bir şeyler anlatıyor. 
 
     Gerçekçilik veya mantıksallıktan çok eğlencenin ön planda tutulduğu oyunumuzun yeni videosu eminim beğeninizi kazanacaktır. Zaten ana senaryoda da bu farklı türden çok sayıda çılgınlık yapacağımızı da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler