Saints Row: The Third'teki Yeni Silahlar

Sizi bilmem, ama oyunun renk paketi ve grafikleri bana pek iyi görünmedi
10.03.2011 15:31 Alkan Adakaner


      Bir shooter oyununda hangi silahlar olabilir? Hemen aklımıza tabancalar, otomatik tüfekler, shotgunlar, sniper'lar, el bombaları gibi klasik ateşli silahlar gelir. Bunların yanına dev çekiçler, samuray kılıçları gibi silahlar da ekleyebiliriz.
 
     Saints Row: The Third'de ise daha gelişmiş saldırılarımız olacak. Game Informer'ın haberine göre iki çetenin birbiri ile mücadelesini temel alan oyunda "Hava Saldırıları" düzenleyebileceğiz. Tıpkı modern FPS oyunlarında olduğu gibi hava saldırısının düzenleneceği yeri lazerle işaretleme imkanımız olacak.
 
     Bunun yanı sıra Predator Drone ile de düşmanların üzerine bomba atma şansımız olacak. Bu hava aracı ile yollayacağımız bombaların standart ve akıllı bombalar olmak üzere farklı şekillerde olduğu da belirtiliyor. 
 
 
        Pedator Drone ve Airstrike size havadan ölüm yağdırma olanağı sunuyor, ama düşmanlarınızı kara araçları ile de öldürmek isteyebilirsiniz. Bunun için "RC Gun" emrinizde olacak. Bir çeşit electronik böcek yollayan bu cihaz (bkz yukarıdaki foto) ile ilk başta sadece arabaları kontrol edebilsek de, onu geliştirdikçe tankları ve hava araçlarını da kontrol etme şansımız olacak.
 
Silah Geliştirme
 
      The Third'ün silah geliştirme özellikleri bir açıdan Saints Row 2'ye benziyor, ama farklılıklar da çok fazla. Mesela yeni perk'ler alarak çok daga güçlü hale gelme şansınız var. Sıradan bir shotgun'ı da geliştirip 3 namlulu Gravedigger'a dönüştürebileceksiniz. Makineli tüfekler de bomba atarlarla geliştirilebilecek.
 
 
      Oyunda "Sex Toy Bat" adlı bir silah da bulunuyor. Anlaşılan Volition bazı komik silahları da oyuna ekleyecek. Bu gibi bir çok sürprizin oyunda bulunacağı da yapımcıların sözleri arasında bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 9 Dk önce Warhammer 40,000: Mechanicus 2 Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı 1 Saat önce Devolver Direct 2024 Sunumu Geliyor: Bağımsız Oyunlardan Yeni Haberler 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nin Şampiyonu Eternal Fire Oldu! 2 Saat önce Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler