Saints Row: The Third'ten Ayrıntılar

Beyler sakin olun, kimsenin incinmesine gerek yok! (Saints Row 2'den bir görüntü)
08.03.2011 15:48 Alkan Adakaner


     Volition tarafından geliştirilen Saints Row serisinin yeni oyunu "The Third" ile ilgili ayrıntılar Game Informer'da yayınlandı. Oyunun senaryosu, multiplayer modları ve geliştirilebilir silahları hakkındaki bilgiler ortaya çıktı.
 
      Senaryoya baktığımızda oyuncuların Third Street Saints adlı çetenin liderini yöneteceğini görüyoruz. Sokak çetesi olan bu grup şimdi dünya çapında bir suç örgütü oldu. Hikaye Third Street Saints ile The Syndicate adlı iki düşman çetenin savaşını konu ediniyor. Ayrıca önceki oyunlardan tanıdığımı Johnny Gat ve Shaundi'nin de hikayeye dahil olacağını hatırlatalım.
 
      Artık önceki oyunlarda gördüğümüz Stilwater'ın yanı sıra Steelport da ziyaret edeceğimiz bölgeler arasına girdi. Yani 3. oyunda çok daha geniş bir dünyada mücadele edeceğiz.
 
      Bunların yanı sıra oyunun multiplayer modunun kaldırıldığını belirtelim. Yine de bütün ayrıntılara sahip olmak için beklemek gerekli.
 
      Saints Row: The Third'teki olacak özelliklerden birisi de silah özelleştirme sistemi olacak. Bir tüfek aldığınızda Sniper dürbünü ekleyebilecek veya makineli tüfeğinize bomba atar takabileceksiniz.
 
      Bu yıl sonunda PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyunun serinin önceki oyunlardan daha iyi bir performans sunmasını umuyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 1 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 3 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 4 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler