Saints Row: The Third'ten Yeni Görüntüler

İşin içinde Tank varsa, kesinlikle kaos da vardır
29.03.2011 19:04 Alkan Adakaner


      THQ'nun yayıncısı olacağı ve Volition tarafından geliştirilen Saints Row: The Third'ün yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Yine şehirde kaos yaratacağımızı bu ekran görüntülerinde görmemiz mümkün.
 
     Serinin 3. oyununda Stilwater'ın yanı sıra Steelportadlı bölgede de mücadele edeceğiz. Oyunumuzun senaryosu ise Third Street Saints ile The Syndicate adlı iki düşman çetenin savaşını ele alınıyor.
 
     Saints Row: The Third'te silah geliştirme özelliği, daha geniş bir harita ve daha ayrıntılı bir karakter yaratma sistemi bizi bekliyor olacak. Zaten aşağıdaki ekran görüntülerinde de bunu net olarak görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler