Saints Row: The Third'ün İlk İnceleme Puanı

Çetemiz kan dökmeye hazır
27.10.2011 13:57 Alkan Adakaner

 
     Volition tarafından geliştirilen Saints Row: The Third'ün ilk inceleme puanı verildi. Play dergisinin incelemesinde oyuna 100 üzerinden 88 puan verdi. THQ'nun yayıncısı olduğu oyun böylece oyun dünyasına güzel bir giriş yapmış oldu.
 
     Oyunun beğenmemenin çok zor olduğunu, özellikle senaryo modunun çok eğlenceli olduğunu vurgulayan dergi Volition'ın çok iyi iş çıkardığını düşünüyor. The Third'teki yaratıcılık üst düzeydeymiş ve daha önce yaşamadığımız bir deneyim yaşayacakmışız.
 
      18 Kasım'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan oyun GTA V söylentilerinin oluştuğu şu günlerde bu türden kopmamamız için oldukça yararlı olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler