Saints Row Yapımcısının Kıyamet Sonrasında Geçen Projesi 'Zeus' İptal Edilmiş

21.03.2014 22:17 Samet Konuksal


    Saints Row serisiyle birlikte son yıllarda oyuncuların gözündeki konumunu yükselten Volition, Saints Row serisinden başka bazı projeler üzerinde de çalışıyormuş. Game Developers Conference'dan gelen haberlerle birlikte, Volition'ın 'Zeus' ismindeki bir projesi vardı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Zeus, kıyamet sonrasında geçen, açık dünya elementlerine sahip bir oyundu. Xbox One ve PlayStation 4'e yönelik geliştirilen yapım, Rio'nun batılı, modern kesiminde geçiyordu. Oyunda ise kural tanımayan bir kahramanı yönetiyorduk. Ancak Zeus isimli bu proje, Volition'ın çok fazla vaktini alıp, bazı işleri aksatabileceğinden dolayı iptal edilmiş. 
 
    Verilen karar doğru mudur yanlış mıdır tam bilemeyiz. Ancak Volition'ın Saints Row dışında bir seriyle karşımıza çıkması, firmanın takipçilerini de sevindiren bir haber olacaktır.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler