Saints Row Yapımcısının Yeni Oyunu Agents of Mayhem için Tanıtım Videosu Yayınlandı

30.05.2017 19:48 Gazali Çetinkaya

 
   Deep Silver ve Saints Row serisi ile adını duyuran Volition, Agents of Mayhem için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Bu videoda oyuncuların Seul şehrini gezerken kullanabileceği araçlar gösteriliyor. 
 
   Tek kişilik açık dünya üçüncü şahıs aksiyon oyunu "Agents of Mayhem'de Legion olarak bilinen bir süper kötü kahraman organizasyonuna ve onların liderleri Morningstar'a karşı hiçbir kısıtlama olmayan bir operasyon düzenliyorsun. Legion'un dünyayı ele geçirme planlarını durdurmak için Super Agents'ın bir parçası olarak oynuyorsun."
 
   Agents of Mayhem 15 Ağustos tarihinde Kuzey Amerika'da, 18 Ağustos tarihinde Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Agents of Mayhem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler