Saints Row için yeni güncelleme geliyor!

05.05.2023 15:01 Mehmet Tandoğan

 
Saints Row serisinin yeni oyunu geçtiğimiz yılın Ağustos ayında oyunculara sunuldu ve genel anlamda başarısız bir oyun olarak kabul gördü. Bu kapsamda hayranları hayal kırıklığına uğrattı. Ancak geliştirici ekip oyunun bir kenarda durmasını istemedi ve yeni bir güncellemenin geleceğini duyurdu.
 
Oyun Deep Silver Volition tarafından geliştirildi. Ancak oyunun geliştirilmesi bundan sonra Embracer Group'un diğer bir stüdyosu olan Gearbox Software'e devredilecek. 
 
Güncelleme yeni içerikleri oyunculara sunacak 
 
 
 
Oyunun kenarda durmasına izin vermek istemeyen Gearbox, 9 Mayıs'ta 'Sunshine Springs' adlı yeni bir güncellemeyi oyuna dahil etmeyi planlıyor. Bu güncellemeyle beraber Saints Row'un yeniden canlandırılması hedefleniyor. 10.000 kelimeyi aşan uzun bir blog gönderisinde "9 Mayıs'ta Saints Row oyununa gelecek olan güncellemede çok sayıda değişikliğin oyuna dahil edileceği ve yeni içeriklerin geleceği" belirtiliyor.
 
Ekstra içeriklerin ve oyun süresini uzatmayı hedefleyen ek görevlerin dahil edileceği güncelleme tek seferde gelmeyecek. Yani bir dizi güncellemenin ilki olarak oyunculara sunulacak.
 
 
 
Oyuna güncellemeyle beraber Sunshine Springs adlı yeni bir bölge eklenecek. Bu yeni bölgede yeni aktiviteler ve mağazalar yer alacak. Geniş bir tatil bölgesini bizlere sunmayı hedefleyen kısmı istediğiniz gibi keşfedebileceğiz. Güncelleme sadece yeni bölgeler ve içeriklerle kalmayacak oyunun savaş sistemini de değiştirecek. Bu doğrultuda bazı mekaniklerin değiştiğini de görebileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row Reboot Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler