Sakaguchi: "Durmak Yok, Yola Devam"

20.07.2010 13:28 Ersin Kılıç


 
     JRPG denince akla ilk gelen isimlerden biri olan ve başta Final Fantasy olmak üzere bu türde bir çok başarılı yapımda emeği geçen Hironobi Sakaguchi'den sonunda bir açıklama geldi.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Sakaguchi'nin şu sıralar yoğun uğraş verdiği The Last Story'nin, son projesi olacağına dair bazı dedikodular yayılmıştı. İşte bu ilginç haber üzerine bir çıklama yapan Sakaguchi, daha önce yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını dile getirdi.
 
   Sakaguchi, The Last Story üzerinde sanki son oyunuymuş gibi çalıştığını ve sahip olduğu herşeyi bu proje üzerinde kullandığını ve anlatmak istediğinin de bu olduğunu belirtti. Ayrıca bu açıklamasını Mistwalker'ın sitesine alışılagelmişin dışında Japonca değilde İngilizce yapması, daha önce yapılan açıklamanın çeviriye kurban gittiğini de açıklamış oluyor.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler