Sakaguchi: Yeni The Last Story için Planımız Yok

The Last Story beğeni toplayan bir yapım olmuştu
30.03.2012 08:26 Alkan Adakaner


     The Last Story'nin geliştiricisi Mistwalker'ın patronu olan Hironobu Sakaguchi aynı zamanda Final Fantasy serisinin babası olarak da görülüyor. JRPG üstadı bu isim son olarak The Last Story ile bizi etkilemeyi başarmıştı. Peki beğeni toplayan bu oyunun devamı gelebilir mi? Sakaguchi bu soruya şöyle yanıt veriyor:
 
     "Şu an için bir devam oyunu planım yok, açıkçası böyle bir oyun için herhangi bir düşüncem bile olmadı. Buna karşın eğer bir devam oyunu yaparsam, bu herhangi bir yönde olabilir. Sanırım tamamen online bir oyun yaparsam bu aynı zamanda çok eğlenceli olacaktır."
 
     Wii U'nun online özelliklerinin üst düzey olacağı söylentilerini de göz önüne katarsak Sakaguchi için bu konsol uygun bir platform olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler