Sakaguchi'den Yeni Xbox One Duyurusu mu Geliyor?

23.02.2014 01:33 Samet Konuksal


Güncelleme: Haberin yazıldığı dakikalarda Phil Spencer Twitter üzerinden bir düzeltme yaptı. Spencer, "İşlerin böyle gelişeceğini düşünemedim. Soruyu soran kişi, 'Hadi beni neşelendir' diyince ben de tam bir tarih vermeden şaka yapmak istedim. Bu salı bir duyurumuz yok. Sakaguchi'yi severim. Blue Dragoon ve Lost Odyssey güzel oyunlardı. Fakat MistWalker ile son dönemde bir konuşma yapmadık. Bir beklenti oluşturduysam özür dilerim." cümlelerine yer verdi.
 

 
    Final Fantasy ve Kingdom Hearts serileriyle birlikte oldukça önemli işlere imza atan Hironobu Sakaguchi'nin 2004'te kurduğu oyun stüdyosu Mistwalker Corporation, Xbox 360 cephesine özel Lost Odyssey ile karşımıza çıkmıştı. 2011'den beri proje duyurularıyla karşımıza çıkmayan Mistwalker'ın yeni duyurusu yakında olabilir.
 
    Twitter üzerinden Microsoft'un önemli ismi Phil Spencer'a bir oyuncu, Sakaguchi'nin yeni Xbox One projesinin ne zaman duyurulacağıyla ilgili bir soru soruldu. Spencer ise bu soruya, "Salı." cevabını verdi. Mistwalker, Xbox 360'a iki adet özel oyun sunmuştu. Microsoft, Mistwalker ile anlaşmasına yeni nesilde de devam edeceğe benziyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler