Sakurai, Dragon Quest X'in Online Olmasını Savundu

Dragon Quest X'in grafikleri Wii U'da daha iyi olacak
06.09.2011 10:23 Alkan Adakaner


     Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ın online bir oyun olması serinin bazı hayranlarının tepkisi çekti. Bazı oyuncular online özelliğin oyunun ruhunu bozacağını düşünürken, bazıları ise eski tarzın daha iyi olacağı görüşünde. Genel olarak bu oyuna şüpheyle yaklaşıldığını söyleyebiliriz.
 
     Super Smash Bros'un yaratıcısı ve Kid Icarus: Uprising tasarımcısı Masahiro Sakurai de bu tartışmalara katıldı ve şu sözlerle oyunun online olmasını savundu:

     "Oyunun online olduğunu duyduktan sonra klasik tarzdaki Dragon Quest'in daha iyi olacağını söyleyecek insanların sayısı muhtemelen hiç de az olmayacak. Ancak, oyun endüstrisinde evrimleşen ve aniden değişen oyunlara tolerans gösterilir. Çok beklense bile hep aynı şeyi pazarlamak başınıza bela açabilir. Bu oyun geçmişte çok ses getiren kişiler tarafından hazırlanıyor, yani oyunu büyük bir merakla bekliyorum"

    Bu arada Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ta hikayenin tamamını görmek için online olmanın şart olduğunu daha önce bildirmiştik. Şimdi de oyunu online oynamak için aylık ücret ödemek gerektiği Square Enix tarafından onaylandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 25 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler