"Salt and Sanctuary" PS4 ve PS Vita'ya Özel Duyuruldu

29.08.2014 11:46 Alkan Adakaner


   Xbox 360 için çıkan ve büyük beğeni toplayan Dishwasher adlı oyunun geliştiricisi SKA Studios'un yeni oyunu "Salt and Sanctuary" Playstation 4 ve PS Vita için duyuruldu. Oyun 2015 yılında PSN üzerinden satışa çıkacak.
 
     Aksiyon-RPG ve platform öğelerini bir araya getirecek oyun tıpkı Dishwasher gibi oldukça kanlı bir oyun olacak. Derin ve eğlenceli dövüş öğelerinin yanı sıra harika boss'ların da bizi beklediği belirtiliyor.
 
    Salt and Sanctuary'de bir gemi kazasından sağ çıkan bir karakteri yönetiyoruz. Karakterimiz kaza sonucu düştüğü bu adanın yüzyıllar boyunca süren eski bir savaş sonrası diğer dünyadan izole hale gelmiş bir yer olduğunu keşfediyor. Tabi bu adada onlarca zebani ve canavarın olduğunu fark etmesi de onun için kabusun başlangıcı oluyor.
 
    SKA Studios bu oyunda 2D Castlevania oyunlarından ve Souls serisinden (Demon's Souls ve Dark Souls) etkilendiğini belirtiyor. Bir elimizde silah, bir elimizde kalkan tutabileceğimiz oyunda ayrıca büyü kullanabileceğimiz ve ok gibi silahlarla uzaktan savaşa girebileceğimiz de vurgulanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Salt and Sanctuary Platformlar: PS4 VITA Geliştirici: SKA Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler