Sam Fisher, Rainbow Six Siege'e Katılıyor

11.08.2020 21:25 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Splinter Cell'den Sam Fisher'ın Specialist Zero olarak Rainbow Six Siege'e katılacağını duyurdu.

Detaylar 16 Ağustos'ta paylaşılacak.

Shadow Legacy Operasyonu - Operatör Zero fragmanı:
 
 
"Harry,

Bu kadar itibarlı birini değerlendirmemin zor olacağını düşünebilirsin. Sam Fisher kişiliği her zaman gizemlerle doluydu. Etkileyici özgeçmişini, en azından bize sunulan kadarını, incelerken neden Specialist Sam "Zero" Fisher'ı seçtiğini anlamakta hiç zorluk çekmiyorum.

İnceleme fırsatı bulamadığım ve detayları bilinmediği için önceki görevleri hakkında pek bir şey söyleyemiyorum. Asla arkada birini bırakmadığını biliyorum ve bir felaketi engellemek için görevlendirilmese bile işini her zaman tamamlıyor. Şüphesiz Virginia'daki eğitmenlik zamanından edindiği tecrübeyle bütün öğretmenlerden daha büyük kapasiteye sahip.

Ne kadar yorulmuş gözükse de görevde olmamasına rağmen fiziğini korumuş. Zero'yu Rainbow'u tercih etmeye ne etti merak ediyorum. Zira kendi sebepleri olmadan burayı tercih etmezdi ve şundan eminim ki onun tecrübesinden yararlanmalıyız. Askeri ustalığı senin psikolojik yönünle birlikte güzel bir denge sağlayacak. Rainbow Operasyon Ekibi'nin (ROE) ilk üyesi olduğu için organizasyonumuza katabilecekleri konusunda heyecan duyuyorum. Eminim eğitimleri gerekli ve oldukça acılı bir deneyim sunacaktır. Aniden ortaya çıkışından dolayı bana söylemediği bir şeyler olduğunu düşünüyorum ki bu hiç de şaşırtıcı değil. Zero yalnızca gerekli gördüğü bilgileri paylaşır ve ben de zamanı geldiğinde benimle gerekli bilgileri paylaşacağından eminim.

Takip cihazının fonksiyonelliğini inceleyebildiğim için memnunum. Zero çoğunlukla insanları oyuncaklarıyla oynatmaz ve bu benim için öğretici bir deneyim oldu. Saldırıda kullanılabilecek bir hareketliliğe ve esnekliğe sahipken savunmada da her durumda avantaj yaratma yeteneği oldukça etkili.

Babamı tanıdığı için antrenmanlarda üzerime gelmeyeceğini düşünme sakın. Zero bana çocukken bir şey öğrettiyse, o da durumu iyice ölçüp biçerek gerekli eylemi gerçekleştirmektir. Onu bunca yıl sonra tekrar görmek oldukça ilginçti; bazı konularda hiç değişmemiş, ya diğerlerinde? En azından yaşlılık yakışmış.

-- Lera “Finka” Melnikova"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler