Sam Fisher'in Tek Arkadaşı Gölgeler

07.04.2010 15:08 Ersin Kılıç


     Dün yayınlanan videoları ile bir çok özelliğini gözler önüne seren Splinter Cell : Conviction'a yeni videolar gelmeye devam ediyor.
 
     Yayınlanan videolarında Sam Fisher'in işaretle & infaz et, yakın dövüş ve çıkıntılara tırmanma gibi özelliklerine şahit olmuştuk. Bugün IGN'de yayınlanan videoda ise Sam Fisher'in en yakın arkadaşı, gölgeler ile tanışıyoruz. Oyunun bu videosunda gizlilik öğelerine yer verilmiş.
 
     Rakiplerinin arkasından sinsice ilerleyen Fisher, onları en gafil anlarında avlayabiliyor. oyundaki gizlilik öğelerini ön plana çıkaran bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 34 Dk önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 1 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler