Sam Lake: Alan Wake 2'nin Ücretsiz DLC'si Oldukça İlgi Çekici Olacak

16.10.2023 17:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Alan Wake 2'nin yaratıcı yönetmeni Sam Lake yeni açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Remedy ekibi adına çıkış sonrası planlarını açıkladı ve bu doğrultuda yeni ek paketlerin geleceğini hatta bunların oldukça ilgi çekici detayları bünyesinde barındıracağını açıkladı. 
 
Oyun için yeni genişlemeler gelecek
 
 
 
Bu yılın başlarında Remedy hem ücretsiz hem de "iki ücretli genişleme" planlarını doğrulamıştı. Yayında olan web sitesine göre de genişlemeler Night Springs ve Lake House adıyla beraber karşımıza çıkıyor. Daha önce 17 Ekim'de piyasaya sürülmesi planlanan Alan Wake 2 ise artık 27 Ekim'de PS5, Xbox Series X/S ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlanmayı bekliyor.
 
Genişleme planlarına bakacak olursak etkinlik kapsamında gerçekleştirilen röportajı sırasında Sam Lake: "Ücretsiz DLC'lerimiz geliyor ve bunlar oldukça önemli. Oyun çıktıktan kısa bir süre sonra daha fazla ayrıntıya gireceğiz. Ancak bunların tümü oyunu alan herkes için ücretsiz olacak" ifadelerini kullandı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake 2 Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Güncellenecek Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler