Sam & Max Save the World Remastered PS4 Konsollarına Geliyor

01.09.2022 14:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Skunkape Games, 29 Eylül'de PlayStation 4 için Sam & Max Save the World Remastered ve Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu.
 
Sam & Max Save the World Remastered ilk olarak 2 Aralık 2020'de Steam ve GOG üzerinden PC ve Switch için ardından 10 Ağustos 2021'de Xbox One için piyasaya sürüldü. Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered ise 8 Aralık 2021'de Xbox One, Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Sam & Max Save the World, Telltale Games'in geliştirmiş olduğu ve 2006 yılında çıkan bir macera oyunu. Remastered sürüm iyileştirilmiş grafikler, geniş ekran ve gamepad desteği, beş yeni müzik ve oyuncuların hatırladığı ve sevdiği bulmacalar ile sıra dışı mizahı geri getirecek. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sam & Max Save the World Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Skunkape Games Dağıtıcısı: Skunkape Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler