Sam & Max'in Yeni Bölümünden Taze Görseller

09.05.2010 12:27 Levent Polater

 

sam&max

 

    Telltale, Sam & Max: The Devil's Playhouse'un devamı olan The Tomb of Sammun-Mak içi yeni sanatsal çalışmalar ve görseller yayınladı.
 
    Yeni bölüm ile ilgili pek bir şey bilinmiyor, ancak süper ikilinin çok yüksek ihtimalle "Tomb of Sammun-Mak"a (Summun-Mak'ın türbesi) gidecekleri düşünülüyor. Yeni bölümde Toy Tycoon adıyla yeni bir düşman olacağı daverilen bilgiler arasında yer alıyor.
 
    Yeni bölümde herkesin "Devil's Toybox" (Şeytanın oyun kutusu) adında bir eserin peşinde olduğu belirtiliyor. 2. bölümün ne zaman çıkacağı hala söylenmese de bu ay içinde çıkacağı görüşleri hakim. 
 
    2. bölümü bekleyenler, ya da bu oyunu hiç bilmeyenler, İlk bölüm olan "The Penal Zone"a PSN, PC ve Mac'lerinizden ulaşabilirsiniz. Yeni bölüm ile ilgili ekran görüntülerine de buradan bakabilirsiniz.
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sam & Max: The Devil's Playhouse Platformlar: PS3 PC Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Dk önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce Death Relives Demo İnceleme 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler