Samurai Champloo Bestecisi Öldü

19.03.2010 12:45 Ersin Kılıç


 
     Üzücü bir haber ile karşınızdayız. Farklı tarzı, hikayesi ve çizimleri kadar müzikleri ile de oldukça ön plana çıkan Samurai Champloo'nun bestecisi hayata gözlerini yumdu.
 
     Müzik yapımcısı Jun Seba'nın 26 Şubatta Tokyo'da gece yarısı yaptığı bir trafik kazası sonucu öldüğü belirtildi. 36 yaşında bulunan sanatçı Nujabes adıyla da biliniyordu. 

     Yaptığı hip hop müzikleri ile Japonya'daki bir çok sanatçıya da bestekarlık yapan Seba, anime serisi Samurai Champloo ile de bir çok anime sever tarafından tanınmıştı. Nujabes, animenin PS2 için çıkan oyunu Samurai Champloo : Sidetracked'in de müziklerine imza atmıştı. Oyun No More Heroes'in de arkasında bulunan Grasshopper Manufacture tarafından yapılmış ve Bandai imzası ile dağıtımı gerçekleşmişti.
 
     Samurai Champloo'nun müzik albümünden bir kaç parça ;
 
 
 
Youtube videosudur.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler