Samurai Warriors 5 Switch Oynanış Videosu

27.07.2021 11:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Batı sürümü yayınlanmadan önce Switch'te çalışan Samurai Warriors 5 için yeni oynanış videosu yayınlandı. Samurai Warriors 5, 27 Temmuz'da yani bugün Kuzey Amerika ve Avrupa'da Switch için çıkış yapıyor.
 
Oyun hakkında
 
2004 yılında çıkan "SAMURAI WARRIORS" serisinin ilk başlığında betimlenen tarihi dönem bu başlıkta yenilendi.

İlk "SAMURAI WARRIORS" bölümünden bu yana büyük oranda geliştirilen görseller, ilave WARRIORS officers ve artan aksiyon sayesinde, savaşan devletlerin içinde bulunduğu daha da derin bir drama betimleniyor.

Ayrıca the Onin War'ın (Onin Savaşı) sonundan itibaren, the Incident at Honnoji'yi (Honno-ji Olayı) kapsayacak şekilde, savaşan devletler dönemini daha yoğun ve cesurca betimlemek amacıyla başlık, officers Nobunaga Oda ve Mitsuhide Akechi'nin hayatlarına da odaklanarak, geleneksel "SAMURAI WARRIORS" hikayelerinin ve karakterlerinin yenilendiği yeni bir serinin başlangıcıdır. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Warriors 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler