Sanal Gerçeklik Kaskını Kullanarak Evlenme Teklifi Etmek

07.10.2015 14:57 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi firmalar dört bir yandan sanal gerçeklik teknolojilerine ayak uydurmak için çalışıyor. Bunlardan birisi de, HTC ile ortak bir kask geliştiren Valve. Valve çalışanlarından Chandler Murch, evlenme teklifi etmek için seçilebilecek en ilginç yöntemlerden birini seçmiş.
 
    Kız arkadaşına Valve'ın geliştirdiği HTC Vive kaskını takmasını söyleyen Murch, kontrolcüyü kask içerisinde nişan yüzüğü olarak programlamış. Chandler Murch gerçekte kız arkadaşının önünde diz çöküp HTC Vive'ın özel kontrolcüsünü tutarken, kız arkadaşı kask içerisinde o kontrolcüyü tek taş yüzük olarak görüyor. Böyle yaratıcı bir evlenme teklifinin sonucu ise "Tabii ki seninle evlenirim!" olmuş.
 
    Evlenmeyi düşünenler, sanal gerçeklik kaskları fazla yayılmadan bu yöntemi denemenizde fayda var. En azından yüzük masrafı ağır olmaz. :)
 

So there I was, typical day...on a sunken ship deck; fixing robots; painting three-dimensional fire; walking through the...

Posted by Kelly Tortorice on 1 Ekim 2015 Perşembe
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HTC Vive Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: HTC Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler