Sand Land Çıkış Tarihi Açıklandı

13.01.2024 00:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco ve geliştiriciliğini ILCA ekibinin üstlendiği yeni aksiyon macera oyunu Sand Land'in çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun, 25 Nisan tarihinde sadece Japonya'da çıkışını gerçekleştirecek. 26 Nisan tarihinde ise tüm dünyada PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacak.
 
Kurak dünyası ile beraber aksiyon rol yapma deneyimi sunmayı hedefliyor
 
 
 
Fiziksel ve dijital ön siparişlerin şu anda mevcut olduğu ancak ülkemizde henüz satışa açılmadığı Sand Land, çorak topraklarla dolu bir çöl dünyasına götürüyor ve burada farklı karakterlerle karşılaşabiliyoruz. Aksiyon rol yapma türünün yer aldığı yapım içerisinde Akira Toriyama tarafından yaratılan bir dünya bizleri bekliyor.
 
Tehlikeli dünya içerisinde yer alacağımız yapımda çeşitli teknolojik araçları kullanabiliyor, karşımıza çıkan haydutları, düşmanları ve daha fazlasını ortadan kaldırmaya çalışıyor ve etrafı keşfetmeye başlıyoruz. Aynı zamanda üzerine bindiğimiz araçları geliştirebiliyor ve kendi yeteneğimizi de burada yükseltebiliyoruz.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 4 Saat önce God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 5 Saat önce Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 6 Saat önce Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu Pax Dei'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler