Sand Land'in PC ve Konsollar İçin Demosu Yayınlandı

19.03.2024 12:44 Umut Tandoğan


Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici ILCA, SAND LAND'in PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için Steam üzerinden bir demosunu yayınladı. Demodaki kayıtlı veriler tam sürüm versiyonuna aktarılmayacak olsa da, demoyu oynamak bonus öğelerin kilidini açmakta.

Bu  demoda SAND LAND haritasının kısmi bir alanında heyecan verici araç aksiyonunu ve keşif deneyimini yaşayın.

-SAND LAND haritasının sınırlı bir kısmının keşfi
-Sınırlı Beelzebub, Rao ve Thief oynanabilir karakterler
-Sınırlı Muharebe Tankı, Muharebe Zırhı ve Motosiklet araçları
-Demoyu oynayarak bonus öğelerin kilidi tam sürüm versiyonunda açılacaktır! Bonuslar, Spino'daki araçları geliştirmek için kullanılabilir.
 
Sand Land, çorak topraklarla dolu bir çöl dünyasına götürüyor ve burada farklı karakterlerle karşılaşabiliyoruz. Aksiyon rol yapma türünün yer aldığı yapım içerisinde Akira Toriyama tarafından yaratılan bir dünya bizleri bekliyor.

Tehlikeli dünya içerisinde yer alacağımız yapımda çeşitli teknolojik araçları kullanabiliyor, karşımıza çıkan haydutları, düşmanları ve daha fazlasını ortadan kaldırmaya çalışıyor ve etrafı keşfetmeye başlıyoruz. Aynı zamanda üzerine bindiğimiz araçları geliştirebiliyor ve kendi yeteneğimizi de burada yükseltebiliyoruz.
 
Demo Tanıtım Videosu 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler