Sandbox macera oyunu Henry Halfhead duyuruldu

19.03.2023 12:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Lululu Entertainment, sandbox macera oyunu Henry Halfhead'i duyurdu. Oyunun Steam üzerinden PC için yayınlanması ve ek platformların daha sonra duyurulması planlanıyor. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyunda Henry adlı bir karakteri kontrol edeceğiz
 
 
 
Henry Halfhead oyunu içerisinde ulaşabileceğimiz her şeye sahip olma ve kontrol etme yeteneğine sahip Henry adında bir kafayı kontrol edeceğiz. Bu karakter ile beraber farklı farklı sanal alanlara atılabilecek, çeşitli bulmacaları çözebilecek ve etrafı keşfedebileceğiz. Renkli ve ilgi çekici sanat stiliyle ön plana çıkmayı hedefleyen yapım içerisinde tuhaf anlara da şahit olacağız.
 
Komik ve küçük bir kafa olarak oynadığımız bu oyunda hemen hemen her şeyin içerisine girebilecek ve o nesneyi kontrol edebileceğiz. Farklı kafaların yaşandığı oyun içerisinde her nesnenin benzersiz yapısı ve özelliği yer alacak. Farklı yetenekleri keşfedebileceğimiz ve sıra dışı bir deneyim yaşayacağımız oyun içerisinde eğlencelik bir yapı bizleri bekliyor olacak.
 
Henry Halfhead duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler