Sandman Dizisinin Çekimleri 3 Hafta İçinde Başlayacak

28.09.2020 11:02 Özgür Eroğlu

 
Neil Gaiman tarafından yaratılan, ilk sayısı 1988 yılında yayınlanan ve 10 kitaptan oluşan Sandman çizgi romanının bildiğiniz gibi bir dizi uyarlaması geliyor.
 
Serinin yaratıcısı Neil Gaiman, Twitter hesabı üzerinden çekimlerin 3 hafta içerisinde başlayacağını açıkladı. Dizinin oyuncu kadrosu hala bilinmiyor. Birkaç hafta içinde de oyuncular büyük ihtimalle paylaşılacaktır.
 
Dizinin ilk sezonunun 11 bölümden oluşacağı biliniyor. İlk sezon ise çizgi roman serisinin ilk cildi Prelüdler ve Noktürnler'i ve biraz daha fazlasını konu alacak. Netflix'te yayınlanacak, ancak yayın tarihi bilinmiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler