Sandman Dizisinin Çekimlerine Ekim Ayında Başlanılması Planlanıyor

27.07.2020 15:23 Özgür Eroğlu

 
Neil Gaiman tarafından yaratılan, ilk sayısı 1988 yılında yayınlanan ve 10 kitaptan oluşan Sandman çizgi romanının bildiğiniz gibi bir dizi uyarlaması geliyor. Henüz pek fazla detay bilmiyoruz, ancak yavaş yavaş detaylar geliyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Neil Gaiman, dizinin günümüze uyarlanacağını açıklamıştı. Şimdi de tüm serinin diziye uyarlanacağını açıkladı. Ayrıca Ekim ayında çekimlere başlanılması bekleniyor. Senaryonun tamamlandığı zaten açıklanmıştı. Oyuncu tercihlerini de yakın bir zaman göreceğizdir.
 
Dizinin ilk sezonunun 11 bölümden oluşacağı biliniyor. İlk sezon ise çizgi roman serisinin ilk cildi Prelüdler ve Noktürnler'i ve biraz daha fazlasını konu alacak. Netflix'te yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler