Santa Monica Ekibi Playa Vista'daki Yeni Binasına Taşındı

22.07.2014 02:49 Ömür Gencer


      God of War serisiyle pek çok oyuncunun gönlünde taht kurmuş geliştirici firma Santa Monica bildiğiniz gibi yeni bir binaya taşınıyor. Geçtiğimiz Cuma eski binasından ayrılan firma yavaş yavaş Playa Vista'daki binasına yerleşiyor.
 
     Daha önce yeni binaları için bir tur videosu paylaşacaklarına söz veren yapımcı ekip Twitter ve Instagram üzerinden yayınladıkları fotoğraflarla oyuncuları yeni bina hakkında bilgilendirmekten geri durmuyor. Aşağıdan Santa Monica'nın yeni binası için paylaştığı fotoğrafları görebilirsiniz.
 

 

 

     Firma bunun yanında geliştirilmekte olan yeni PlayStation 4 projesinde büyük bir rol üstlenecek iki yapımcıyı paylaştı. Bunlardan biri God Of War 2'nin yönetmenliğini yapmış Cory Balrog. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler