Santa Monica, Shooter Oyunu mu Yapıyor?

20.04.2012 17:06 Ersin Kılıç


     Sony'nin çatısı altında faliyetlerine devam eden Santa Monica stüdyoları için uzun süredir yeni dedikodular ile karşılaşıyorduk. Geçtiğimiz günlerde God of War: Ascension'ın duyurusu ile karşımıza çıkan firmanın çok farklı bir proje üzerinde daha çalıştığı belirtiliyordu. 
 
     İşte muhtemelen bu proje için yeni detaylar ortaya çıktı. Santa Monica stüdyosu yapacakları yeni proje için iş ilanı vermiş. Buraya kadar herşey normal. Bizi şaşırtan kısım ise iş için aranan nitelikler kısmında karşımıza çıkıyor.
 
     Çünkü iş gereklilikleri kısmında FPS ve TPS yapım, tasarımında deneyimli ibaresine yer verilmiş. Bir diğer ibarede ise araç savaşları konusunda deneyimli ifadesi yer alıyor. Shooter ve araç kullanımının ön plana çıkacağı bir oyun olabilir. Santa Monica'ya uzak bir proje gibi gözükse de firmanın geçmişine baktığımızda bizi gene şaşırtabileceğini düşünüyorum. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler