Santa Monica Studio Henüz PS4'e Dokunmamış Bile

08.03.2013 08:37 Alkan Adakaner


      God of War serisinin geliştiricisi olarak ünlenen Sony'nin Santa Monica stüdyolarının Playstation 4'ün duyurusunda bir oyun açıklamasını bekliyorduk, ama malesef bu durum gerçekleşmemişti. Bunun nedeni de ortaya çıktı.
 
     Santa Monica'da God of War: Ascension'ın baş tasarımcısı Mark Simon'ın açıklamalarına göre stüdyo henüz Playstation 4'e dokunmamış bile. Firmanın şu an için tek düşüncesi PS3 için God of War: Ascension'ı piyasaya sürmek.
 
      Playstation 4'ün donanımsal özelliklerinden de çok etkilenen geliştirici ekip PS4'ün ram miktarının PS3'ten 16 kat fazla olması gibi özelliklerden çok etkilenmişler. God of War serisiyle harika grafikler sunan bu stüdyo PS4'te de yeteneğini konuşturacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BLAST Premier: Spring Final 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 1 Saat önce Steam’e 839 Milyon Dolarlık Dava: Rekabeti İhlal Ediyor! 13 Haziran PlayStation 5 Konsollarına Discord Sesli Sohbet Özelliği Geliyor 13 Haziran PlayStation Plus'a Haziran Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 13 Haziran Jurassic Park: Survival'dan İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 13 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler