"Savaş Oyunu Değil, Aşk Oyunu Yapın"

Artık prensesi gerçekten bulma vakti geldi.
07.03.2012 09:42 Erkut Köse


    Savaş oyunlarının artık binlerce kere yapıldığını ve daha fazla yapılmaması gerektiğini düşünen GoldenEye'in yapımcısı Marrin Hollis, bunun yerine aşk ve sevgiye dayalı oyunların artık yapılmaya başlanması gerektiğini söyledi.
 
    Filmlerde ve kitaplarda aşk temasının sıkça işlendiğine değinen Hollis, oyunlarda bu konu üzerinde durulmamasından şikayetçi. Şu anda ise kendisi Digital Romance Lab adlı bir grup ile birlikte bu tarz oyunların nasıl yapılması gerektiği üzerinde araştırmalar gerçekleştiriyor.
 
    "İlk deneysel çalışmamdaki amacım ise çok basit; Normal bir matchmaking(karşılaştırma) sistemi yaratarak oyuncuların birbirini bulmasını sağlamak. Oyuncuların birbirini sevmesi veya sevmemesi kendilerine kalmış. Bu oyun sadece sizleri buluşturmaya yarayacak" şeklinde konuşan Hollis, konu ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.
 
    Bu tarz aşk oyunlarının nasıl bir etki yaratacağını bilemiyoruz, ancak bildiğimiz bir şey var ki yakın bir zamanda sevginin ön planda olduğu oyunlar görmeye başlayabiliriz.

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 3 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 4 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 7 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler